TERASSIT & LAITURIT

TERASSIT

Rakennamme puu- sekä komposiittiterassit toiveidesi mukaan. Oli kyseessä sitten terassin uusiminen tai kokonaan uuden terassin suunnittelu ja toteutus, ota yhteyttä ja pyydä tarjous toteutuksesta.

MATERIAALI-INFO

Lämpökäsitelty puu

Tavalliseen puutavaraan verrattuna lämpökäsittely parantaa puun lahonkestoa ja vähentää kosteassa elämistä. Lämpökäsiteltyä puuta käytetään erityisesti saunoissa sekä puutarharakenteissa.

terassi

Komposiitti

Komposiitti on moderni sekä helppohoitoinen valinta. Materiaalina komposiitti sisältää puuta sekä muovia. Se tuntuu luonnolliselta jalan alla ja kestää hyvin kulutusta.

Organowood

OrganoWoodin erityinen puunsuojaustekniikka jäljittelee luonnollisista fossiloitumisprosessia, jolloin puu harmaantuu luonnollisen kauniisti. Puun pinnoituksessa käytetään ainostaan myrkyttömiä luonnollisia mineraaleja.

Lehtikuusi

Siperianlehtikuusi on ekologisen rakentajan valinta sillä se on luonnostaan lahonkestävä ja helposti kierrätettävä materiaali. Siperianlehtikuusen ruskea tai punaruskea väri saadaan säilymään erityisellä käsittelyllä tai sen voidaan antaa harmaantua luonnollisen kauniisti.

Painekyllästetty puu

Painekyllästetty- eli kestopuu sopii silloin, kun terassi altistuu erityisen paljon sääolosuhteiden armoille. Kestopuussa kemiallinen suojaus tunkeutuu laholle alttiin pintakerroksen läpi.

VENELAITURIT

Laituri on tärkeä ja olennainen osa mökkimaisemaa. Hyvin tehty laituri on veneesi turva ja siellä voit nauttia kesäpäivästä aurinkoa ottaen ja rentoutuen.

Laituri suunnitellaan aina paikan päällä ympäristön ja veneen vaatimukset sekä käyttötarpeesi huomioiden – vuosien kokemuksella ja rautaisella ammattitaidolla!

Ota yhteyttä